Je leven verandert ...

Datum: 20-07-2023


Je leven verandert. Daarom is het belangrijk dat jouw hypotheek met je meebeweegt. Wellicht is de waarde van je woning toegenomen, ben je meer gaan verdienen, overweeg je te verhuizen of wil je juist investeren in je huidige woning.  Graag denk ik met je mee om te kijken hoe we jou de financiële ruimte kunnen bieden om jouw toekomstige dromen waar te maken.

Het moment om te verduurzamen 
Heb je ook wel een gedacht aan de mogelijkheden om te verduurzamen? Door je huis nu te verduurzamen is het mogelijk om fors te besparen op je energierekening. Bijvoorbeeld met zonnepanelen, vloerisolatie, een waterpomp en andere verduurzamingsmaatregelen. Vaak is er financieel meer mogelijk dan je in eerste instantie denkt. Denk hierbij aan het financieren van energiebesparende voorzieningen binnen je bestaande hypotheek of door middel van diverse subsidies voor het verduurzamen van je woning.  

Een onafhankelijk en persoonlijk advies  
Graag kijk ik samen met jou naar de financiering van jouw plannen zodat je optimaal gebruik kan maken van de mogelijkheden die een hypotheek jou biedt. Tijd voor een goed gesprek? Ik help je graag met een onafhankelijk en persoonlijk advies. 

Lees ook onze andere blogs

vader kind

Je leven verandert ....

Datum: 20-07-2023

Te koop bord

Je eerste woning kopen 

Datum: 19-07-2023

Post 2 veranderde levenssituatie

Huizenprijzen stijgen weer en vrije huren worden ook hoger

Datum: 12-07-2023

Heb je vragen? Neem vrijblijvend contact op

bedrijfs logo wit

Ik help je bij belangrijke beslissingen over jouw geld, jouw woning en jouw inkomen. Ik sta voor persoonlijk advies en persoonlijke oplossingen op het gebied van financiën, verzekeringen en pensioen. Ik hecht veel waarde aan persoonlijk advies op maat.

Openingstijden

Ma t/m Vr
08.30 - 21.30

Weekenden op afspraak

Kantoorgegevens

AFM

12045994
Kifid 300.017167
KVK 67974074
Volg ons op social media
Deel deze pagina
© Dutch media lab