Woningwaarde gestegen?

De woningwaarden zijn de laatste jaren behoorlijk gestegen. En het kan ook zijn dat je (extra) hebt afgelost op je hypotheek.

Beantwoord de vragen in de online vragenlijst en wij gaan graag voor je na of je (mogelijk) kunt besparen op je hypotheekrente.

In een paar vragen krijgen we al een prima beeld. Zijn er besparingsmogelijkheden dan nemen we binnenkort contact met je op. En is alles al prima geregeld? Dan is dat ook goed om te weten.

Ben jij financieel nog het beste af?

Veranderingen in je leven kunnen invloed hebben op je financiële toekomst. Als jouw adviseur weten we daarom graag wat er speelt. Zo houden we ons advies up-to-date. Misschien kun je besparen of risico's beter afdekken?

Mogelijk spelen er nieuwe wensen waar we momenteel geen rekening mee houden. 

Om hier snel een goed beeld van te krijgen hebben we een scan ontwikkeld. Het invullen hiervan vraagt slechts tien minuten. Op basis van je antwoorden kijken we of je ergens mee geholpen kan worden. Is dat zo, dan nemen we vrijblijvend contact op. Is alles al in orde? Dan is dat ook waardevol om te weten.

Gratis & vrijblijvend een persoonlijk gesprek!
Thuis, telefonisch of online
bedrijfs logo wit

Ik help je bij belangrijke beslissingen over jouw geld, jouw woning en jouw inkomen. Ik sta voor persoonlijk advies en persoonlijke oplossingen op het gebied van financiën, verzekeringen en pensioen. Ik hecht veel waarde aan persoonlijk advies op maat.

Openingstijden

Ma t/m Vr
08.30 - 21.30

Weekenden op afspraak

Kantoorgegevens

AFM

12045994
Kifid 300.017167
KVK 67974074
Volg ons op social media
Deel deze pagina
© Dutch media lab